Om leiligheten

Leligheten har stue og og åpen kjøkkenløsning, et soverom med dobbeltseng på 140 cm og ett soverom med køyeseng for voksne, 90 centimeters bredde. Sengetøy kan leies i Øyer sentrum  eller dere kan ta med selv. Vi stiller med puter og dyner! Fire voksne lever altså bra her.

Bruk voksduken på spisebordet, dette er det eneste møbelet vi er litt redd for. Inventaret for øvrig er en sjarmerende blanding av designmøbler (Montana og Ellipse-bordet) og virkelig vintage. Sofaen ble kjøpt av Nils og Elin som nygifte for førti år siden, og har overlevd det meste. Nye flekker fra gjester på Pellebu vil bare bidra til å øke patinaen. Det samme gjelder vår kjære gamle stressless, slitt men ur-koselig!

Både kjøkken og bad er nytt og moderne, varme i gulv i gang og bad og gode tørkemuligheter. En liten badstu finnes i tilknytning til badet. Pellebu har alle hvitevarer, samt fjernsyn, stereoanlegg og gasspeis (og selvfølgelig bredbånd). Rett utenfor døren finner du en praktisk sportsbod som alltid står tom for at du som leietaker skal ha plass til sykler. Hafjell-anlegget driver sykkelutleie, også for downhillsykling i bakkene!

Maleriene er malt av hhv Jørn Nilsen (over sofaen) og Jens Hamran (over spisestuen). Du finner også gamle bilder fra gårdslivet i Øyer på 20- og 30-tallet her da Elins far Jo vokste opp på gården Skåden i Øyer.


Leie Pellebu?
Kontakt Elin Ørjasæter på elin@orjas.no